Raina Verberne is gediplomeerd gewichtsconsulente.

Raina is afgestudeerd aan de HBO opleiding Sport, Gezondheid en Management en heeft hierna de opleiding gewichtsconsulente succesvol afgerond.

‘Zelf heb ik een lange tijd met mijn gewicht in de knoop gezeten. Veel te zwaar, maar het eraf krijgen? Ho maar! Nu ben ik gezonder, strakker en vooral veel fitter. En geloof me, je voelt je gewoon lekkerder.’

Dit gevoel wil Raina iedereen geven. Met haar eigen ervaring, kennis en een gevoel voor communicatie heeft ze de juiste combinatie om dit te kunnen. Met haar eigen visie kan ze mensen helpen naar een gezond lichaam. Een gewichtsconsulente is niet alleen maar een bron van kennis, maar ook iemand die helpt te motiveren en als stok achter de deur.

Wat doet een gewichtsconsulente?
Jij hebt een doel en dit wil je bereiken! Samen gaan we kijken hoe je dit doel het beste kunt behalen. Geen dieetprogramma’s, niet lijnen of uithongeren. Wat dan wel? Sommige dingen wil je veranderen en sommige dingen zullen moeten veranderen. Stap voor stap gaan we samen naar een fit lichaam. Jij bent de baas. Maar samen gaan we die motivatie uit je tenen halen!

Samen met de gewichtsconsulente ga je:
– Je leefstijl onder de loep nemen
– Je lichaam en gedrag analyseren
– Een voedingsschema op maat creëren
– Je kennis over gezonde voeding opfrissen
– Vragen beantwoorden voor een lijnvrij leven!

Vaak zijn er geen grote veranderingen nodig, maar juist kleine dingen die eenvoudig in te passen zijn in het dagelijks leven. Soms heb je gewoon iemand nodig die mee kijkt en bij stuurt. Een klein zetje kan soms genoeg zijn voor grote veranderingen.

En vooral blijven genieten.
Je moet het zelf doen, maar niet alleen!

De procedure heb je zelf in de hand. Voor iedereen is er een andere weg te bewandelen. Voor advies neem vrijblijvend contact op via info@lobby20.nl. De prijzenlijst vind je hier.

Gewoon op p. gewichtsconsulente of bij de prijzenlijst.
Gewichtsconsulente
De procedure heb je zelf in de hand. Voor iedereen is er een andere weg te bewandelen. Voor advies neem vrijblijvend contact op via info@lobby20.nl.

De verschillende pakketten die we aanbieden vind je hieronder.

Bodyanalyse €30 per meting

Hierbij meten we niet alleen je gewicht. Maar kunnen we ook je spiermassa, vetpercentage vaststellen. Waardoor we een goede indicatie krijgen van je benodigde voedingsinname. Daarnaast meten we ook de omvang van lichaamsdelen om je lichaam te blijven analyseren.

Los consult              €35

Een los consult duurt ongeveer 30-45 minuten. In dit consult kun je met allerlei vragen terecht zoals, wat is nu gezonde voeding? Krijg ik voldoende binnen van alle voedingsstoffen? Hoe eet ik nu het best eerlijk of biologisch? En nog veel meer.

Voedingsanalyse

Klein pakket               € 150,00
Een intakegesprek, body- & voedingsanalyse & een advies op maat! Dit traject duurt ca. 5 weken.
Na dit traject kunt u verdere afspraken via losse consultaties inplannen.

Groot pakket              € 295,00
10 gesprekken waaronder een intakegesprek, body- & voedingsanalyse, advies op maat van uw leefstijl,  informatie over uw voedingskeuze en verschillende onderwerpen zoals het voorkomen van terugval en verschillende valkuilen komen aan bod. Dit traject duurt in totaal ca. 15 weken.