HOE WERKT HET?

Spieren trainen zonder dat je gewichten gebruikt klinkt heerlijk en het is nog goed voor je lichaam ook.  De stroom geeft trillingen door aan je lichaam, hierdoor worden je spieren gestimuleerd om aan te spannen. Vasthouden en aanspannen zorgt er al voor dat de trilling door kan vloeien tot je diepe spierlagen. Hierdoor ben je snel sterk, strak en voel je je ook nog eens een heel stuk fitter.

Verschillende oefeningen kunnen zorgen dat je steeds weer wat andere spieren traint, maar vooral steeds veel spieren tegelijk stimuleert. En voor de die-hards is het mogelijk met gewichten trainen!
Het ziet er allemaal simpel uit. Maar er is voor ieder niveau iets.

Wil je rustig opbouwen? Of houd je wel van een beetje zweten? Bij Lobby ben je aan het juiste adres!

We kennen allemaal het ‘gewone’ fitnessen: Je gaat je spieren belasten met allerlei oefeningen, speciaal om sterker en slanker te worden. De ene dag train je je benen, billen en armen, de volgende dag werk je aan je wasbordje. Per keer duurt het al snel een uur of meer, voordat je genoeg oefeningen en herhalingen gedaan hebt om je lekker afgemat te voelen. Om echt resultaat te zien komt er hier wat meer bij kijken dan enkel ‘gewoon’ te gaan trainen.

Met de EMS-techniek van StimaWELL kun je in 20 minuten je hele lijf trainen. Je spreekt 10 grote spiergroepen aan. Hiervoor moet je wel zelf je spieren gebruiken: Jij doet samen met je trainer een aantal oefeningen die in twintig minuten je hele lijf aanspreken.

Met EMS train je in twintig minuten net zo effectief als wanneer je 3 à 4 keer per week aan fitness zou doen.

Tijdens de training draag je speciale onderkleding. Hierover heen komt het EMS-pak. In dit pak zitten electroden verwerkt. Deze electroden worden nat gemaakt om de geleiding zo optimaal mogelijk te maken.

Met StimaWELL EMS-trainen (Electrical Muscle Stimulation) doe je oefeningen met een middenfrequent elektrische impuls, een soort trilling, op je spieren. Deze impulsen gaan meteen de diepere spierlagen in en zorgen ervoor dat een veel groter deel van je spiervezels meedoet bij elke beweging.

In overleg met je trainer kun je accenten leggen op gebieden die jij het belangrijkst vindt. De oefeningen die je binnen deze 20 minuten doet zijn er op gericht meerdere spiergroepen tegelijk aan te spreken. Zo train je dus niet al je spieren één voor één. Samen met een van onze trainers zijn de trainingen zowel effectief als leuk!

De training is voor elke leeftijd (vanaf 18 jaar).* Of je nog nooit iets aan sport gedaan hebt, of al jaren intensief traint: Met de StimaWELL EMS training geef je je lijf in maar 20 minuten per week een nieuwe uitdaging waar het fit, strak en sterk van wordt. StimaWELL is een uitkomst voor iedereen die graag in vorm wil komen of blijven.

Ook voor mensen die om uiteenlopende redenen liever niet met gewichten kunnen of willen werken, maar toch wat beter in vorm willen komen, is dit een uitgelezen mogelijkheid.

Voor bijna alle volwassenen is sporten in de sportschool een tijdrovende bezigheid. Waardoor veel mensen niet of nauwelijks aan krachttraining toekomen. 20 minuten per week een effectieve EMS training is dan ook de uitkomst voor een goed getraind en fit lichaam. Daarnaast is EMS ook heel goed in te passen in een bestaand trainingsprogramma. Het is ook heel goed te gebruiken als je al een sport beoefent en je niveau wil verhogen door wat meer kracht op te bouwen.

*Er gelden wel enkele contra-indicaties.

“When words become unclear, I shall focus with photographs. When images become inadequate, I shall be content with silence.”
ANSEL ADAMS
“There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are.”
ERNST HASS
“Black and white are the colors of photography. They symbolize the alternatives of hope and despair to which mankind is subjected.”
ROBERT FRANK