[blox_row][blox_column width=”1/1″][blox_text title=”

 

HOE WERKT HET?

 

” animation=”none”]

 

We kennen allemaal het ‘gewone’ fitnessen: Je gaat je spieren belasten met allerlei oefeningen, speciaal om sterker en slanker te worden. De ene dag ‘doe’ je benen, billen en armen, de volgende dag werk je aan je wasbordje. Per keer duurt het al gauw een uur of meer voordat je genoeg oefeningen en herhalingen gedaan hebt om lekker afgemat te voelen. En om echt resultaat te zien komt er hier wat meer bij kijken dan maar ‘gewoon’ te gaan trainen.

Met de EMS-techniek van StimaWELL kan je in 20 minuten heel je lijf trainen. Je spreekt hiermee 8 grote spiergroepen aan. Daarbij moet je ondertussen wel zelf je spieren gebruiken: Jij doet samen met je trainer een aantal oefeningen die in twintig minuten je hele lijf aanspreken.

Met EMS train je in die twintig minuten net zo effectief als wanneer je 3 à 4 keer per week aan fitness zou doen. Klinkt dat te mooi om waar te zijn?

Tijdens de training draag je speciale onderkleding. Hierover heen komt het EMS-pak. In dit pak zitten electroden verwerkt. Deze electroden worden nat gemaakt om de geleiding zo optimaal mogelijk te maken.

[/blox_text][/blox_column][/blox_row][blox_row columns=”1/2+1/2″][blox_column width=”1/2″][blox_contentbox style=”default” animation=”none”]

Met StimaWELL EMS-trainen (Electrical Muscle Stimulation) doe je oefeningen met een laagfrequent elektrische impuls, een soort trilling, op je spieren. Deze impuls gaat meteen de diepere spierlagen in. En zorgt ervoor dat meteen een veel groter deel van je spiervezels meedoet bij elke beweging.

In overleg met je trainer kun je accenten leggen op de gebieden die jij het belangrijkst vindt. De oefeningen die je tijdens deze 20 minuten doet zijn er allemaal op gericht meerdere spiergroepen tegelijk aan te spreken. Zo train je dus niet al je spieren één voor één. Samen met een van onze trainers zijn de trainingen zowel effectief als leuk!

[/blox_contentbox][/blox_column][blox_column width=”1/2″][blox_contentbox style=”default” animation=”none”]

De training is voor iedereen (vanaf 18 jaar).* Of je nou nog nooit iets aan sport gedaan hebt, of al jaren intensief traint: Met de StimaWELL EMS training geef je je lijf in maar 20 minuten per week een nieuwe uitdaging waar het fit, strak en sterk van wordt. StimaWELL is een uitkomst voor iedereen die geen tijd heeft om meerdere keren per week uren aan fitness te doen, maar toch graag in shape wil blijven.

Ook voor mensen die om uiteenlopende redenen liever niet met gewichten in de weer kunnen of willen, maar toch wat beter in vorm willen raken, is dit een uitgelezen mogelijkheid. Daarnaast is EMS ook heel goed in te passen in een bestaand trainingsprogramma. Het is bijvoorbeeld heel goed te gebruiken als je al een sport beoefent en je niveau wil verhogen door wat meer kracht op te bouwen.

*Er gelden wel enkele contra-indicaties.

[/blox_contentbox][/blox_column][/blox_row][blox_row columns=”1/4+1/2+1/4″ fullwidth=”true” color=”#2d2d2d”][blox_column width=”1/4″][blox_text animation=”none”]

Trainingsapparaat met middenfrequente stroom

Bewezen medische kwaliteit

[/blox_text][blox_text animation=”none”]

Spieren opbouwen

Vrij instelbare “bio-elektrische” impulsen brengen het lichaam in vorm

[/blox_text][/blox_column][blox_column width=”1/2″][blox_text animation=”appear”]

Stema Well EMS training

[/blox_text][/blox_column][blox_column width=”1/4″][blox_text animation=”none”]

Stofwisseling activeren

Bevordert de afbouw van stofwisselingsproducten en stimuleert de bloedsomloop.

[/blox_text][blox_text animation=”none”]

Regeneratie bevorderen

Herstelprogramma’s ondersteunen ontspanning en verminderen stress

[/blox_text][/blox_column][/blox_row]