De voordelen van Lobby – Fit, Strak & Sterk

Vetverbranding

Tijdens de training zelf is het calorieverbruik laag. Maar door de training maak je kleine scheurtjes in je spieren. Deze scheurtjes zullen hersteld worden, door alle voedingswaarden die je binnen krijgt maar ook door vetreserves aan te spreken. Dit gaat uren na de training door. Het vetpercentage daalt sterk.

Spiergroei en kracht

Met de EMS-training bij Lobby worden alle spiergroepen tegelijk geactiveerd. Daarnaast worden ook alle diepere en moeilijk bereikbare spieren getraind. De spieren worden ‘gesloopt’ en weer opgebouwd, vetweefsel wordt omgezet in energie en spieren. Ook voor ouderen is het belangrijk om je spieren sterk te houden, dit zorgt voor soepelere bewegingen en minder kans op blessures. Niet meer stijf, maar fit opstaan!

Slanker figuur

De combinatie van vetverbranding en spiergroei zorgt voor een slanker figuur. Je omvang wordt kleiner en je spieren beter zichtbaar, met een strak figuur tot gevolg, een heuse figuurcorrectie.

Conditie verbeteren

Heb je een slechte conditie? Met onze training werk je naast spierkracht ook aan je conditie. Wanneer je spieren groter worden wordt de zuurstofopname hierin makkelijker.

Vermindert gewrichtsklachten

Zit je veel in dezelfde houding zit, heb je slijtage van de wervelkolom, stress of last van overgewicht? Het kunnen allemaal redenen zijn waardoor je last krijgt van je rug. Tijdens de trainingen werk je aan je rompspieren zonder gewichten, wat de belasting op je gewrichten zo min mogelijk maakt, zodat de spieren sterker worden en de gewrichten juist worden ontlast.

Incontinentie problemen?

Urineverlies is een veel voorkomend vervelend probleem. Door het versterken van de bekkenbodemspieren kan dit al snel worden verminderd of voorkomen.

Cellulitis verminderen en je stofwisseling verhogen

Door de verschillende prikkels die het apparaat geeft wordt de doorbloeding gestimuleerd. Dit zorgt dat je lichaam makkelijker afvalstoffen uitscheidt en de doorbloeding in de huid verbetert, met een mooiere huid als gevolg.

En bovenal, HET IS LEKKER SNEL!

Dit alles doen we in slechts 20 MINUTEN! De training is erg effectief, wij adviseren 1 á 2 keer in de week te trainen. Ook wanneer je echt fanatiek bent, dit in verband met het herstel van je spieren.

“When words become unclear, I shall focus with photographs. When images become inadequate, I shall be content with silence.”
ANSEL ADAMS
“There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are.”
ERNST HASS
“Black and white are the colors of photography. They symbolize the alternatives of hope and despair to which mankind is subjected.”
ROBERT FRANK